photo http://media.tumblr.com/tumblr_m7eg70w16n1qdlkyg.gif


15 March 2014

15 March 2014

Pernah tak rasa macam kau dah bagi seluruh kepercayaan kau dekat seseorang yang kau anggap penting. Semua benda kau cerita. and kau expect dia buat benda sama. Tapi kau tak tanya masa kau cerita segala segalanya kat dia time dia tanya, sbb kau fikir dia takda sorok apa pun dari kau. Sebab apa? Sebab dia kata kau special. Berbulan sorok benda tu, and bila kau dapat tahu kau rasa macam "wow. tak sangka kan? Benda macam ni kau sorok dari aku?" pstu you're not allowed to marah him sbb kau dah janji kat orng taknak bgtau kat sape sape pasal ni. Pastu kau sakit hati sorang sorang. Dia pun buat macam takda apa je. Aku tak kisah la bila orng kata he's only serious when he's with me. and main main bila dengan org lain.and aku tahu pasal kitorang dah lepas lama. and aku takda right nak halang dia buat apa. Tapi apa yang aku tak puas hati skrg ni, i've told him EVERYTHING. semua yg berlaku bila i am not with him. and dia? diam, sorok benda ni buat mcm takda apa berlaku. Aku rasa bodoh sangat. Bila aku dah start percaya kan dia balik, ada je benda yg dia buat, yang buat aku susah nak percaya kan dia. Aku jujur semua weh, aku just tak sangka benda macam ni dia tak bagitau aku. tak campur lagi pasal dia menipu aku kan. entah sampai bila la kau nak sorok benda ni dari aku. sukahati kau bye

No comments:

Post a Comment