18 December 2014

old post


18 Dec 2014

went to see you yesterday bc it was your bday. waited hours for you to habiskan kerja so i could see you. memang plan nakdatang kat tempat kerja awak pun pstu tiba tiba pagi tu awak ckp datang lah pesemua. ingat nak gi terus tapi takpa la, tunggu je ah kat hafiz corner. mula mula suruh awk dtg ap je terus sbb org gi ap pagi tu. pastu cam malas nak susahkan awak dgn penat kerja semua so i went there by myself

pukul 6 lebih baru awak habis kerja. kesiaaannnnn sangat dekat awak. mata merah, badmood pstu asyik tutup muka dgn beg je. haih kesiannya. how dare diorang buat my babu penat sampai macamni.. puih haha tapi awk la gedik sgt nak tunggu besfren awak tu. org suruh balik taknak. 2 minggu straight weh kerja. tak rehat langsung since spm habis.

i know i've said this a million times but im sorry k memarah masatu. rindu teruk je tu. tapi watlek skrg da ok dah. still trying to get used to it honestly. and entahlah. sorry ok that i always get jealous over the silliest things. sumpah lah weh. bila dah sayang sangat tu cam.. entah lah. aku taknak bnd dulu jadi balik. cukuplah sekali. 

kalau org baca mesti cam "move on sudahlah bnd simple je". tapi sumpah demi Allah, tak mudah. dah berapa kali nak cakap kan. bet the people who read this pun nak puke. kah. don't care tho. just needed to let this out.

salamalayk

"have you ever been in love, been in love so bad you'd do anything to make them understand"

No comments:

Post a Comment