02 December 2016

24/ 7/ 2016

orang ingat aku yg jahat. sbb orng dah mintak maaf pun aku still buat taktahu. senang je kan. senang je orang kata lupakan jela semua. senang je orang kata mula jela hidup baru. tapi orang taktau kau go through berbulan bulan almost setahun just nak fix diri kau balik. sebab kau dah biasa hidup dgn dia so kau kena start balik belajar takda dia. orang tengok kita ok senyap je tapi dalam hati ni haaaa. macam macam cerita aku simpan. aku tak boleh nak cerita dekat sesapa. aku simpan semua sbb aku malas nak cakap pasal ni dah. aku dah takda hati nak cakap pasal ni. tapi aku tkada choice. u said ""it's okay"" like u were the one who was bleeding all this time? what do u mean it's okay? haha i was never ok, and u knew it. of course u're sorry now after what u did. but will it change the fact that i was hurt and no one was there to help me? is it ever going to change the fact that i went through it all alone? cakap memang senang. hati aku dah rabak punah semua aku tanggung sorang sorang.

No comments:

Post a Comment